Compartiment Orientare Scolara si Profesionala

Dragi elevi,

Alegerea profesiei potrivite, în funcție de valorile, interesele, abilitățile și aspirațiile proprii reprezintă un pas decisiv în dezvoltarea traseului în viață pentru fiecare elev. Din dorința de a vă sprijini să deviniți mai conștienți, mai flexibili și mai bine pregătiți pentru viața de mâine, cu surprizele sale, specialiștii Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Olt vă oferă, la solicitare, servicii de orientare școlară și profesională.

Orientarea școlară și profesională vă poate ajuta să vă alegeți o școală care să vă formeze aptitudinile și competențele necesare profesiei dorite și, de ademenea, o meserie pe care s-o iubiți și s-o exercitați cu randament ridicat, în care să depuneți pasiune și care să vă ofere o stare de confort.

Pentru a participa la activități de orientare școlară și profesională, individuale sau de grup, ne puteți contacta prin intermediul părinților sau profesorilor la telefon: 0349/805855, e-mail: cjraeolt@yahoo.com sau la adresa Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 8B, Slatina, luni – joi, 08:00 – 16:00; vineri 8:00 – 14:00.